POLETNE KRESNIČKE se vračajo!

Tokrat v malo drugačni izvedbi, saj bomo v poletnih mesecih imeli kar tri enodnevne dogodke, kjer se nam bodo pridružili tudi različni gostje ter predstavili svoje delo.
Na prvih POLETNIH KRESNIČKAH, ki bodo v nedeljo, 25. 6. 2023 od 11.00 do 18.00, bomo skupaj zasijale:
~ stalne članice galerije: modni oblikovalki Gaja Hanzel / Fi by Gaja, Teja Kodre / Karmina in dela umetnice Ane Hanzel ter
~ gostji Manca Drusany z blagovno znamko Amabilia lingerie ter Maja Modrijan z blagovno znamko Destilator.
Naj malce predstavimo naši prvi dve gostji.
 – Manca Drusany je mlada oblikovalka, ki je že pred koncem študija začela ustvarjati blagovno znamko Amabilia lingerie. Že od vsega začetka je njena vizija ustvarjati udobno perilo, ki je izdelano iz čimbolj naravnih in trajnostnih materialov ter hkrati ženstveno in čudovito.
Na pop-up dogodku Poletne kresničke bo predstavila svoje kose spodnjega perila, ki bodo na voljo za naročila, saj jih skrbno izdela po merah svojih strank.
Destilator je trajnostna znamka, ki jo vodi Maja Modrijan. Oblikuje in proizvaja kvalitetne reciklirane izdelke za vsakdanjo rabo, dom ter poslovna darila po naročilu – s prepoznavnim oblikovnim pečatom in rokodelskimi detajli.
Na pop-up dogodku Poletne kresničke bo gostovala z Walk the talk čevlji iz zavrženih hlač, Volilnimi denarnicami, Pisemskimi mapami in etuiji iz reklamnih panojev ter Zafirmanimi gumbi iz oblačilnih etiket.
 Stalne članice pa se bomo predstavile z:
~ Fi by Gaja torbami, ki so okolju prijazne, oblikovno premišljene in kakovostno izdelane po principu počasne in etične mode,
~ Karmina oblačili, ki so izdelane po principu kapsulne garderobe in
~ umetniškimi skulpturami Ane Hanzel.
Vabljeni, da se nam pridružite v krasnem Štanjelu!  Spoznajte naša dela, z nami poklepetajte in odkrijte čudovite izdelke, ki so plod lokalnih oblikovalk. Se vidimo v nedeljo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja